Najnovšie recenzie zo sekcie Vlasová regenerácia
Výborne
- Super produkt :-)
- Toto je zázrak na vlasy farebne a melírované blond
Rozmarynove tonikum pouzivam,ked mam podrazdenu pokozky hlavy, najcastejsie kvoli lupinam. Poskytuje ulavu okamzite a pritom krasne vonia. Rychlo sa mina a ma pomerne neprakticke “davkovanie”, kvapka sa ako kvapky a musite flaskou dost triast,aby nieco kvapkalo. Napriek tomu kupujem opakovane, pretoze pomaha.
Konečne produkt po ktorom sa mi dajú ľahšie rozčesať vlasy. Maximálna spokojnosť.
- Pekná vôňa, vlasy ostanú hladké
- Ok
- Žiadne
Pouzivam vlasove vyrobky znacky Olaplex a v kombinacii so samponom a kondicionerom z tejto rady posobia vlasy zdravsie, lesklejsie.
Maska je topka, pouzivam raz tyzdenne.
- skvelý aj ako kondicionér
- vlasy sú jemnejšie
- vodnatejšia textúra
Spolu s prípravkami šampón, kondicionér, maska a sérum, za mňa momentálne top produkty na moje vlasy
Skvelý produkt proti krepovateniu vlasov
- Krásne vonia, jednoduché použitie
Po nadšení z vlasového tonika AROMATICA - Rosemary Root Enhance som si dokúpila aj šampón a balzam, nakoľko mi vyhovuje vôňa a tonikom naozaj fungovalo. Šampón je prijemný avšak balzam mi vôbec nesadol: bez dodatočnej hydratáciu sú moje vlasy mdle a bez pohybu. Oveľa viac mi vyhovuje AROMATICA - Quinoa Protein Treatment Mask.
Velmi lahký olejček, krásna vona a hebké vlasy.
Výborne pôsobí na končeky vlasov.
- pekná vôňa, lepšie rozčesávanie vlasov
- Dobre sa nanáša, príjemná vôňa
Zatiaľ len krátko používame, ale vkasy su jemnejšie
výborný olej na moje vlasy
Dobrá cena
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »