Najnovšie recenzie zo sekcie Vlasová regenerácia
- Hydratácia vlasov
- Rýchly nástup účinku
- Jemnosť vlasov po umití
- Obal
- Účinok
Maska je na hydratáciu vlasov a to táto maska spĺňa. Krásne vlasy hydratuje, vlasy vydržia po tejto maske krásne lesklé, hydratované. Po tejto maske mám úplne jemné vlasy, krásne sa rozčesávajú, vlasy majú väčší lesk. A vôňa je neskutočná! A obal a spôsob stláčania masky je veľmi zaujímavý, dá presné množstvo koľko potrebujem.Som z touto maskou veľmi spokojná.
- Krásna vôňa
Krásne vonia a vôňu dlho cítiť z vlasov, máte pocit stále "umytých vlasov". Veľká výhoda je, že hlavne nezanecháva vlasy mastné, čo niektoré olejčeky spôsobujú. Olej krásne vyživil moje vlasy. Prinavrátil im žiarivý lesk. Nezaťažuje vlasy a dobre sa vstrebáva do vlasu.
- Obal
- Účinky oleja po prvom nanesení
Olejček na vlasy ma veľmi prekvapil, vôňa je neskutočne úžasná a účinok po prvom nanesení na vlasy, je hneď vidieť. Vlasy sú jemnejšie, zdravšie vlasy na pohľad, končeky nie sú roztiepené. Vždy sa teším na to, kedy si môžem olejček dať či už na mokré, vlhké alebo suché vlasy, stále je ten účinok perfektný.
Odporúčam, najlepší olej, aký som doteraz skúšala.
- Ľahkosť nanesenia
- Konzistencia
- Nenechal mastný film
- Trosku intenzívnejšia vôňa
olej veľmi dobre hydratuje a ohromne sceluje vlasy už po prvých pár použitiach. Výhodou je, že nenecháva vlasy mastné, či date na mokré alebo suché vlasy, naozaj nechá výborný efekt. Mne jedine trosku prekážala výrazná vôňa zo začiatku, ale následne sa rozptýlila
- Hydratácie
- Výživa
Aussie SOS Hair Oil 3v1 Save My Lengths je jeden z najlepších vlasových olejov, ktoré som kedy vyskúšala! Moje vlasy boli suché na pohľad a o dotyku ani nehovorím. Rozštiepené končeky, ťažké rozčesávanie. Moje vlasy boli na dotyk jemné, hebké, hydratované. Po niekoľkých použitiach sa moje vlasy úplne zmenili. Určite ho odporúčam každej žene, ktorá ešte neprišla nato, ktorý olej na vlasy jej perfektne sadne! Tento olej budem ho používať aj naďalej, pretože vlasy po ňom sú krásne hydratované, jemné, lesklé a vyživené :) Za mňa ÁNO!
- Nepotrebujem dalsie pripravky na rozcesavanie vlasov
Najlepsia maska, aku som kedy vyskusala. Uz po prvom pouziti som mala pocit, ze moje vlasy vyzeraju zdravsie, po 3 tyzdnoch pouzivania si to zacalo vsimat aj okolie, ze moje vlasy su krasme svieze a hydratovane. Doteraz som nebola ziadnou inou maskou tak spokojna ako s Aussie Deep Hydration.
- design
- konzitencia
- vôňa
- nezaťažuje vlasy
- žiadne
Olej na vlasy Save my lenghts od značky Aussie zachránil moje suché letom , chlórom , soľou zničené vlasy . Olej je veľmi ľahký tým pádom vlasy vôbec nezaťažuje, ba naopak mám pocit, že vlasy mám ešte ľahšie a o tom aké ich mám po jeho použití hladké ani nevravím! Som veľmi spokojná s jeho použitím
- Balenie
Odporúčam na moje prekvapenie balenie nie je ani malé ani veľké také akurátdo ruky. Vôňa je úžasná a trvácna vlasy vám voňajú dlho aj po nanesení. Jedna z výhod je použitie dá sa použiť na mokré vlasy ale aj na suché. Vlasy sú po používaní hebké , lesklé, hydratované,vyživené zoceľuje rozštiepené končeky aj po chemickom ošetrení. Odporúčam.
- Balenie s pumpickou
- Vlasy ostanú jemne
- Ľahké rozcesavanie
- Vôňa vlasov
- Moc riedky
Olej ma veľmi krásnu vôňu, ktorá ostane aj na vlasoch,stačí naniesť len malé množstvo a vlasy ostanu jemné az do ďalšieho použitia. Olej sa môže použiť aj na suché vlasy alebo vlhké a hneď po zmyvaniVeľmi dobre dávkovanie z fľašky, pretože ma svoju pumpičku.Vlasy sa po naneseni olejceku veľmi lahko rozčesavaju , ostanu jemne a leskle
- Olej nádherne vonia
- Vlasy nie sú mastné
- Jedine mínus je že nemá ochranu proti teplu
Skvelý produkt, skvele regeneruje spálené končeky vlasov pridáva lesk na celú dĺžku a nádherne vonia. Veľmi sa mi páči používanie 3v1 čo je na mokré, vlhké ale aj na suché vlasy. Vlasy sa po ňom ľahučko rozčesavajú.
Jedine mínus je že chyba ochrana pred teplom inak je to TOP produkt.
- Textúra
- Finálny výsledok
Produkt určite odporúčam, je jeden z najlepších produktov zo svojej kategórie, ktoré som už vyskúšala. Dá sa využiť na viacero spôsobov, či už na mokré umyté vlasy, na trošku prerušené alebo aj na suché, ktoré treba oživiť. Zanechá krasny finiš, vlasy výživy a ostanú krásne lesklé, uhladené a voňavé.
- Hydratácia vlasov
- Ľahké použitie
- Nepraktické balenie a otváranie
Aussie maska Deep Hydratation 3MM zaujme už na prvý pohľad. Kedže mám veľmi suché vlasy, na testovanie som sa veľmi tešila a musím povedať, že maska naozaj nesklamala, moje vlasy sú oveľa hebkejsie, krajšie a oveľa menej krepovite. Určite odporúčam, neoľutujete.
- Lachke použivanie
- Vlasky su hebké
- Rychlejše rozcesavanie
- Vona top
- Končeky obnovuje
- Dodava vlasom objem
- Vlasky su jeme po pouzivanie
Užasny hneď po prvé použité vlasy pekne nadychane hydratovane a ta vôňa proste úžas krásna orechovo avokodova, vlásky ostavalu lesklé ,hebke .Vlasy som mala poskodne abo keby bez života, tenké, ale po používanie olej , sa mi vlásy zachustily a kočeky obnovili vrelo odporúčam!
- Jemnost vlasov
Uzasny vyrobok ktory uz len po ovonani zanechal na mna dojem s tym ako krasne vonia. Da sa pouzivat aj na suche a aj na mokre vlasy moja skusenost je jeho ucinky su najlepsie pouzivat na mokre vlasy. Vlasy su po nom jemne,leskle,nenalmu sa a viditelne zdrave a hydratovane
- Konzistencia
- Vysledok
- Obal bez vodotesneho uzáveru
Maska je vážne vysoko hydratačná, už po prvom použití vidno obrovský rozdiel ohľadom kvality vlasov, nádherne sa lesknú, sú hebké a jemné na dotyk pričom moje vlasy pred použitím tejto masky boli vždy suché a tvrdé, veľmi ťažké na úpravu. Tiež ma super konzistenciu a nádherne vonia. Maska mi úplne zmenila vlasy, odporúčam všetkými desiatimi.
- Výsledný lesk
- Ľahšie rozcesavanie
- Nemám žiadne výhrady
Som rada ze k šampónu a maske 3 minute miracle som mohla testovať aj olej na vlásky. Ako veľký milovník olejov ma vlasy , viem posúdiť kvalitný produkt. S týmto olejom som bola veľmi spokojná, po použití vlásky krasne voňaju, sú jemnejšie. Tak isto sa ľahšie rozcesavaju a sú rovnejsie. Len odporúčam
- vôňa
- obal
Odporúčam som veľmi spokojná s touto maskou, je to zázrak pre moje vlasy, sú hydratované lesklé pružne, odporučila som kamaratkam známym, nevedia si vynachváliť túto masku, za málo penazi vela muziky, k tejto maske sa určite budem vraciať krásne vonia
- milujem, že vlasy sú po aplikácii oleja hebké (nie su mastne a zlepená) a ako bonus je nadherna vona vlasov
- Staci malé mnozstvo
- Ľahšie rozcesavanie
- Krasna vôňa
- Nemasti vlasy
Značku AUSSIE poznám už dlhšie. Olejcek na vlasy až teraz. Za mna jeden z najlepších aký som kedy mala. Stačí malé množstvo a vlasy sú hydratovane, dostatočne vyzivene, krasne lesklé. Ak ho nanesiem do mokrých vlasov rozčesavaju sa rýchlo a nevypadne mi toľko vlasov, ako než neho. Potom vlasy vysuším, dám ešte trošku olejceka na uhladenie. Olejcek ma krásnu, jemnu vôňu.
- Jednoduchá aplikácia a krasna vôňa
Olejček od Aussie som mala možnosť vyskúšať počas testovacej doby. Produkty od Aussie používam už dlhší čas, ale tento olej ma presvedčil o tom, že tieto produkty sú fakt nenahraditeľné. Olejček nie len krásne vonia ale vlasky hydraruje a vyživuje. Po aplikácii olejčeka sa vlasy dajú nádherne rozčesať a to lepšie upraviť. Za mňa top produkt ?
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »