Najnovšie recenzie zo sekcie Vlasová regenerácia
- Sérum sa na vlasy ľahko nanáša
- Stačia iba 3 minúty pôsobenia
- Vlasy sú zdravšie, lesklé
- Vlasy sa ľahko rozčesávajú
- Dobrá konzistencia na nanášanie
- Žiadne mínus
Sérum na vlásky Pantene Molecular Bond Repair je perfektný výrobok pre krásne a zdravé vlasy. Výhodou je, že sérum sa dobre nanáša a stačia iba tri minúty pôsobenia a výsledky sú okamžite viditeľné. Sérum Pantene poskytuje hĺbkovú regeneráciu vlasov. Vlásky vyzerajú zdravšie, ľahko sa rozčesávajú, sú lesklé a jemné. Sérum na vlásky Pantene určite odporúcam.
- vsetko,vona,konzistencia,ucinok
- nemam vyhrady
Po vyskusani mnohych produktov som konecne nasla produkt ktory splnil moje ocakavania.Prijemne vonal,lahko sa vymyval oproti inym produktom,vlasy ostali krasne leskle a nadherne vonaju.Po dlhej dobe som nechala vlasy uschnut bez pouzita fenu a kulmokefy,a vysledok ma prekvapil.Vlasy,ktore mam prirodzene sa vlniace ostali vlnkave a nadychane.za mna top produkt.konecne som nasla to co mi vyhovuje.
- Po aplikácií sú vlasy jemné, hladké, neviem sa na ne vynadívať.
- Malo ísť o produkt, ktorý je vhodný aj na mastné korienky a suchšie dĺžky, ale vlasy sa od korienkov po aplikácii masky mastia extrémne rýchlo (večer umyjem a na ďalší deň po obede sú už opäť mastné).
- Obal
- Textúra
- Výsledok po prvom použiťi
Sérum má veľmi jemnú textúru, ľahko sa nanesie do mokrých vlasov , nechá pôsobiť 3 minúty. Výsledok vidieť hneď, vlasy sú ľahko rozčesatelné, lesklé , pôsobia nadýchano , sérum ma veľmi príjemnú vôňu . Obal vyzerá luxusne , hodí sa do každej kúpeľne , určite odporúčam vyskúšať.
- Zlepšený vzhľad
- Lepšie rozčesávanie
- Lesklejšie vlasy
Sérum Pantene Molecural Bond Repair je vynikajúci produkt pre vlasy, ktorý prináša skvelé výsledky. Jeho revolučná formula s technológiou Molecural Bond Complex posilňuje a obnovuje štruktúru vlasov, zabraňuje lámavosti a chráni ich pred poškodením. S ľahkou konzistenciou a rýchlym vstrebávaním je jednoduché aplikovať ho na vlasy, pričom nezanecháva mastný pocit. Sérum Pantene Molecural Bond Repair dodáva vlasom silu, lesk a zdravý vzhľad, čím je ideálnym doplnkom pre každodennú úpravu vlasov.
Jednou z málo nevýhod tohto produktu môže byť jeho cena v porovnaní s inými podobnými výrobkami na trhu. Pre niektorých spotrebiteľov môže byť vyššia cena prekážkou pri jeho pravidelnom používaní.
- Konzistencia
- Efekt
- Bez negatív
Výborný produkt,ktorý dodáva vlasom textúru a objem bez zaťaženia.Pocit spevnených vlasov.Zanecháva vlasy lesklé a hebké na dotyk.Krásna vôňa vlásky aj na druhý deň.Dobré sa vyzýva, vlasy nedostávajú mastné.Pekné balenie, ktoré v obchode pri kúpe tiež záujme.
- výsledok ihneď po prvom použití
- vlasy sú skutočne hladké a nepôsobia tak sucho
- ľahké rozčesávanie po použití séra
- sérum vlasy nezaťaží, naopak sú veľmi mäkké a príjemné na dotyk
Sérum PANTENE PRO-V MIRACLES, je presne zamerané na suché a poškodené vlasy. Ihneď po prvom použití som videla a cítila zmenu na vlasoch. Vlasy mám po použití séra viditeľné vyživené a moje suché a namáhané končeky vyzerajú ako po čerstvom zásahu kaderníčky. Sérum s radosťou zaraďujem do svojej vlasovej starostlivosti.
- Textúra, vôňa, balenie
- Nemám čo vytknúť
Produkt PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR SÉRUM môžem len odporučiť... Po prvom použití hneď vidno aj výsledok. Vlasy sú zdravšie, zregenerovane. Dizajn obalu je prakticky, akurát do ruky, zlaté guľôčky vo vnútri sa ľahko rozotieraju. Zatiaľ veľká spokojnosť
- praktické balenie
- príjemná voňa
- krémová konzistencia
- rýchla a účinná aplikácia
- vlasy jemnejšie, lesklejšie a nie krepovité
- žiadne
Sérum PANTENE MOLECULAR BOND REPAIR je vhodné na všetky typy vlasov. Príjemná voňa a konzistencia. Výsledky vidieť už po prvom použití. Vlasy sú viditeľne jemnejšie, hladšie a lesklejšie. Pre najlepší výsledok je vhodné sérum kombinovať so šampónom Pantene Pro-V.
- Všetko, hlavne konečný výsledok
- Vôňa
Vôňa produktu je veľmi pekná, jemná a nevtieravá, produkt nelepí vlasy čo je super! Po už po prvom použití som mala hebké, zdravé a vyživené. Ošetrujúce serum budem kupovať opakovane lebo je naozaj výborne, odporučila som ho všetkým mojim známym, a odporúčam ho aj Vám!
- vôňa
- textúra
- balenie
Sérum je jednoducho aplikovateľné. Nanáša sa po umytí vlasov, účinok nastáva už po 3 minútach. Najviac ma zaujala vôňa, tá je neskutočná. Cítiť ju bolo aj pár dní po aplikovaní. Perličky, ktoré sa nachádzajú vnútri, nezostávajú vo vlasoch, jednoducho sa rozpustia. Balenie je taký štandard, ale je veľmi praktické.
- Vôna
- Štruktura
- Nezatažuje vlasy
- Stačí ho len málo
- Regeneracia
- Vyditelný vysledok
Len vrelo odporúčam. Vlasy po použitý sú krásne jemné, ľahko sa rozčesavajú. Regeneruje dokonale. Už po prvom použití je výsledok viditeľný. Má krásnu vôňu. Vhodné pre zničené, lámave a rozštiepené končeky. Dodá vlasom starostlivosť ktorú naozaj potrebujú.
- Kvalitný, vlasy nezaťažuje. Krásne vonia.
- zdravo vyzerajúce vlasy
- hustá konzistencia
Táto novinka od vlakovej značky Pantene ma velmi milo prekvapila. Účinnosť, pestrosť nikdy nesklamala. Takisto pomer/cena úžasná !! Vlasy sú lesklé,nádherne voňajú a hneď po prvom použití vyzerajú zdravšie a menej poškodené. Za mňa je tento prípravok 10/10 ak máte aj vy problém so suchými, zničenými vlasmi odporúčam ?
- Paci sama že tu po umity vlasy hebké a leske
- DAdam 10 z 10
- Nemám čo vytknúť
Som spokojná pantene používam už dlho vlasy sú po umity lesklé a hebké odporúčam každému aj cena je výhodná končeky zacely dávam tej značke 10 z 10 odporúčam mam po tom produkte veľmi hebké a lesklé vlasy hidratuje už po prvom umity pantene je značka z jedných najlepších
- Dodáva lesk vlasom
- Vasy vyzerajú viac hydratované
- Hustá konzistencia
- Príliš intenzívna vôňa
Pantene molecular bond repair sérum má štýlový obal s dobrým dizajnom, ktorý dodáva nádych prírodnej starostlivosti. Toto sérum má intenzívnu prenikajúcu vôňu a jedinečné zloženie s perličkami, ktoré sa po kontakte s pokožkou postupne rozpúšťajú a hydratujú vlasy. Po použití sú vlasy na pohľad lesklejšie a jemnejšie, preto je toto sérum vhodné predovšetkým pre intenzívne suché vlasy s nedostatočnou hydratáciou, avšak je lepšie ho nanášať do spodnej časti vlasov po dĺžkach, aby nevytvorilo pri korienkoch mastný efekt.
- Používam dlhšie. Som spokojn
- Som spokojná
Velka spokojnosť
- Dlho vydrži
- Cena na obsah vyrobku
- Sérum je super. Mam odfarbené a zničené vlasy a hneď po prvom nanesení boli vlasy úplne iné. Hladké a pocitovo super. Uvidím pri dlhšom používaní. Som prekvapená aký zázrak po prvom nanesení.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »