Najnovšie recenzie zo sekcie Vlasová regenerácia
overené účinky
- Som velmi milo prekvapena z tohto produktu.
Tato Regeneracna voda s keratinom je hotovy zazrak pre Vase vlasy. Vlasy po pouziti tejto vody su zdrave, krasne hydratovane, zregenerovane, huste, bohate, nadherne sa lesknu, nelamu sa a nestiepia sa.
Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant 90 ml
Pridané: 28. marca 2024
(naposledy upravené 23. apríla 2024)
Zakúpený v Svet kaderníctva.sk
Výhoda - má pozitívny efekt na rast vlasov.
Nevýhoda - produkt odporúčaný používať 6 týždňov, čo jedna fľaštička nestačí, nutné objednávať na dvakrát.
- Je výborný, priam čarovný na vlasy. vrelo odporúčam!
- Riadne mastný olej, stačia naozaj dve tri pumpičky a mala som mastné vlasy . Nechala som pôsobiť hodinu a zmyla som. No uvidíme časom ako to tie končeky uvítajú a že ich teda vyživí. V menopauze sú predsa len tie konce vlasov suchšie, dúfam to pomôže.
Lahké nanášanie spolu s ostatnými produktmi tejto rady je naozaj vidieť výsledok.
Tento produkt používam neustále a som s ním maximálne spokijná. Vlasy sa dobre rozčesávajú, sú vyživené, lesklé, zachovávajú si svoju elasticitu. Môžem ho všetkým odporučiť. Za mňa 100% produkt.
- Přírodní olej, krásná příjemná vůně, jsem spokojená.
- Nemastí vlasy, pekná vôňa
- NIE NIE NIE !!!! SKODLIVE ZLOZENIE PRE ZDRAVIE !!!!! POZOR
- vlasy mám po tomto mlieku naozaj jemné
- chráni pred teplom - čo je super!
- bohužiaľ nie je veľmi stylingový - musím k nemu používať ešte iný stylingový krém
mám rada prípravky viac v jednom - tento má hydratačný účinok a dokonca chráni pred teplom (pri sušení difúzerom) - bohužiaľ mi chýba styling - čo musím dopĺňať iným mliekom . pre niekoho kto mlieka nepoužíva a styling robí iba gelom alebo penou myslím že toto mlieko bude výborné...
Dr. Hauschka Hair Care revitalizačné tonikum na vlasy a vlasovú pokožku (Fortifies and Invigorates with Neem Leaf Extract) 100 ml
- Vlasy po použití produktu sú vitálnejšie, viditeľne.
- super kvalita vlasov
Šykovný product
- Dobrá
- Very hydrating for my dry fine hair
- Doesn't weigh fine hair down
- Nice scent and texture
I have been using this hair mask for almost an year now and it has made a huge difference to my fine hair (together with my leave-in conditioner and hair oil) - it's no longer dry and with tons of breakage but instead silky smooth and shiny. I'm glad I listened to my hair dresser's recommendation.
Pre mňa najlepšia maska na vlasy, používam ju najviac počas leta, keď mám veľmi suché vlasy
+ vlásky zhustli
+ padajú minimálne
+ narástli nové vlásky
- vysoká cena
- rast vlasov do dĺžky veľmi pomalý ale dosť to závisí od poškodenia vlasov
Spokojná na 100%
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »